Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@02:55:47 GMT

چه سبزه‌ای را برای عید سبز کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۹۳۰۵۲

چه سبزه‌ای را برای عید سبز کنیم؟

رئیس گروه گیاهی سازمان حفاظت محیط‌زیست با توجه به اثرات جبران ناپذیری که گونه‌های گیاهی غیربومی مهاجمی مثل سنبل آبی و آزولا از هموطنان خواست از خرید آن خودداری کنند.

خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: روز‌های پایانی سال که می‌رسد خرید و فروش گل و گیاه هم برای استقبال از بهار رونق می‌گیرد. در این میان، بازار گیاهان خاصی که گل می‌دهند و می‌توانند زینت بخش خانه‌ها در نوروز باشند، از دیگر گیاهان در این روز‌ها گرم‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رقابتی که در این بازار به وجود می‌آید باعث شده که برخی سودجویان برای کسب سود بیشتر به سراغ گونه‌های مهاجم بروند.

سنبل آبی گیاه مهاجم است نه سین هفت سین/ کاهوی آبی و آزولا خطرناکند

مریم مغانلو رئیس گروه گیاهی سازمان حفاظت محیط‌زیست با توجه به اینکه این چالش محیط زیستی در سال‌های اخیر در روز‌های پایانی اسفند به اوج خود می‌رسد و تبعات جبران ناپذیری برای طبیعت کشورمان دارد، از هموطنان خواست از خرید و فروش و جابه‌جایی گونه‌های گیاهی غیربومی مهاجم آبزی مثل سنبل آبی (Eichhornia crassipes)، کاهوی آبی (Pistia stratiotes) و آزولا (Azolla filiculoides) که زیست آبزیان و کنار آبزیان را به مخاطره می‌اندازد خودداری کنند، چون این گیاهان با گسترش بر روی سطح آب‌ها به میزان قابل‌توجهی از رشد و گسترش سایر گیاهان آبزی جلوگیری می‌کنند و هرساله معضلات فراوان محیط زیستی را به همراه دارند، جداً خودداری کنند.

سبزه‌هایی که زباله سرگردان می‌شوند

سنت دیرینه سبزه گذاشتن برای سفره‌های هفت‌سین که با استفاده از بسیاری از غلات و حبوبات، رشد می‌کنند، نیز در سال‌های اخیر تبدیل به یک معضل محیط زیستی شده است، چون متاسفانه سبزه‌ها طبق یک باور غلط بعد از سیزدهم فروردین در سطح شهر‌ها و طبیعت رها می‌شوند و با تبدیل شدن به یک زباله سرگردان چه از لحاظ زیبایی بصری و چه زیست‌محیطی مشکلات متعددی را به وجود می‌آورد.

سبزه خوراکی بکاریم با یک تیر دو نشان بزنیم

در حالیکه می‌توایم با کاشت میکروگرین‌ها (سبزیجاتی هستند که درست پس از رشد برگ‌های لپه برداشت می‌شوند) که امروزه در علم تغذیه به دلیل پروتئین و مواد مغذی که دارند بسیار موردتوجه قرار گرفته اند، با یک تیر دو نشان بزنیم و با کشت انواع بذر سبزیجات به‌عنوان سبزه سفره‌های هفت‌سین و در نهایت استفاده خوراکی از آن‌ها، این سنت را در مسیری درست و به‌گونه‌ای که کمترین اسراف و آسیب به محیط‌زیست را به همراه داشته باشد، هدایت کرد.

علاوه بر این کاشت بذر انواع سبزی‌ها و همچنین کاشت دانه مرکبات یا نهال کوچکی در گلدان که رشد و سبزینگی آن ادامه داشته باشد و قابل‌انتقال به دامان طبیعت است استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: بهترین زمان کاشت سبزه چه زمانی است؟ انتهای پیام/ خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود. برچسب ها: سبزه سبزه عید

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سبزه سبزه عید محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۳۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مهران سحرابی نیک، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با طراحی و ساخت دستگاهی در زمینه تصفیه آب و هوا رتبه نخست جایزه ملی محیط زیست کشور در بخش اختراعات را از آن خود کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در یک منطقه شکار ممنوع/ عکس
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • پلاناریا ؛ این موجود توانایی باز زایی عجیبی دارد! (+فیلم و عکس)
  • پلاناریا ؛ این موجود توانایی بازرزایی عجیبی دارد! (+فیلم و عکس)
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان